web analytics

Kambing Golek: 3 Tips Untuk Dapatkan Kambing Golek Dengan Mudah Di Kenduri

Reading Time: 2 minutes

Untuk entri kali ini, kami nak bagi tips unik macamana nak dapatkan kambing golek dengan mudah di kenduri sebelum kehabisan. Ha macamana tu agak-agak? Jom kita cuba try experiment 3 tips di bawah ini.

Tips-Tips Untuk Dapatkan Kambing Golek Di Kenduri Berkali-Kali

1) Jadi Yang Pertama Untuk Beratur Di Khemah

Betul tu, selalu sangat nampak orang yang akan jadi orang yang pertama untuk beratur di khemah kambing golek ini. Apa lagi? Anda pun boleh buat macamni.

Sebaik saja anda nampak abang-abang penyedia kambing bakar dan golek ni sudah tiba, anda terus bangun dari kerusi dan boleh terus beratur minta order dengan abang-abang sado ini. Confirm mereka akan bagi punya!

2) Menyamar Jadi Orang Lain

Tactic kedua yang acah-acah anda boleh gunakan adalah untuk menyamar jadi orang lain. Contohnya, kalau yang pakai spec tu, tanggalkan. Dan kalau yang pakai tudung tu, akak boleh tukar tudung lain. Hehe.

Tapi kalau dah kantoi juga dan tak jadi menyamar jadi orang lain, anda cubalah pula taktik di bawah ini.

3) Suruh Orang Lain Beratur Bagi Pihak Anda

Ini yang selalu juga dibuat oleh ramai orang. Ini berlaku bila anda selalunya dah lebih dari tiga kali beratur untuk makan kambing bakar dan golek ini.

Boleh suruh anak saudara anda, adik, ataupun anak-anak anda untuk menolong anda dapatkan kambing golek special lagi satu round untuk anda.

Kalau anda masih nak kambing bakar/golek/panggang, kami ada sediakannya. Anda boleh klik link ini ataupun WhatsApp kami di +6 012 – 510 5010 untuk terus message kami.

Pakej Kenduri Doa Selamat 2018: Pakej Katering Diyakini Serta Halal Toyyiban


Tentang Mobile Muslim

Mobile Muslim adalah satu platform yang dibina bagi memudahkan pengguna Muslim untuk mencari penyedia perkhidmatan Muslim dengan mudah sekali.

kambing golek

 

Antara servis yang boleh ditempah di Mobile Muslim adalah perkhidmatan katering, urut pantang, pengasuh, pembantu rumah harian, tuisyen peribadi dan lain-lain lagi.

Dapatkan perkhidmatan servis-servis ini dengan harga yang berpatutan. Apa yang perlu anda lakukan? Anda hanya perlu C.E.P.A.T dan nikmati perkhidmatan yang disediakan terus ke rumah anda dengan penuh keyakinan dan tanpa was-was.

Leave a Comment