web analytics

Mengemas Rumah: Edisi Pantun Hari Raya Aidilfitri Syawal 2018

Reading Time: 1 minutes

Sudah sebulan kita berpuasa, tibalah pula Syawal menjelma. Mengemas rumah tiada masa, panggilan anda kami terima.

Kuih dan muih bermacam pilihan, rendang dan lemang diatas meja. Mencari servis mahupun pelanggan, Platform Mobile Muslim macam-macam ada. 

Minggu ni ada doctor’s appointment, isteri mengidam semua nak makan. Kami juga ada servis confinement, harga berpatutan dan pengurut berpengalaman. 

Jangan lupa duit raya, Syawal ini anda dermawan. Jika terlebih apa salahnya, hubungi kami untuk tempahan.

Pantun empat kerat menjadi pilihan, poket di baju hanya satu. Mari lah kita bermaaf-maafan, terutama kepada ayah dan ibu. 

Baik lah kami mengundur diri, dah habis makan basuhlah pinggan. Semoga Syawal ini sentiasa diberkati, salah dah silap harap dimaafkan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin.

 

Juga Baca: Declutter Almari: Rupa-Rupanya Ini Lah Caranya Untuk Mengemaskan Almari Korang Yang Hampir ‘Termuntah’ Itu

 


Tentang Mobile Muslim

Mengemas Rumah

 

Mobile Muslim adalah satu platform yang diwujudkan bagi menyenangkan para pelanggan untuk mencari penyedia perkhidmatan persendirian mahupun berdaftar dengan mudah sekali.

Antara servis yang boleh dicari di Mobile Muslim adalah perkhidmatan katering, urut pantang, pengasuh, pembantu rumah harian, tuisyen peribadi dan lain-lain lagi.

Dapatkan perkhidmatan servis-servis ini dengan harga yang berpatutan. Apa yang perlu anda lakukan? Anda hanya perlu C.E.P.A.T dan tunggu maklum balas dari kami dalam masa beberapa minit.

Leave a Comment